Artbook:   Elisabeth Karstens


Zen Art              
Van restjes stof en verf maak ik kunstboeken met textiel: z.g "Artbooks" of: "Zenboeken" omdat je moet werken met wat voor handen is en er niet bij mag denken.
Dus is het  snel beslissen. BIj het omslaan be´nvloeden de pagina's  elkaar door de verschillende formaten en zie je telkens een nieuw artwork.

Zie ook mijn Portfolio  op Kunstinzicht
 of klik op de
 
links2 Button 
.
Mijn boek
Het Lied van de Kikibi is uit!
Een sprookje is leuk om voor te lezen.
Met illustraties.

Ga naar de Blog

Een korte omschrijving van mijn boek:
Het Lied van de Kikibi
Op een dag ontdekt de zeemeermin Florelief  een vreemde vis. Het blijkt een jongen te zijn die vast zit aan een rol plastic die in zee is geraakt. Zij redt hem van de verdrinkingsdood en sluit vriendschap. Om te kunnen overleven op de zeebodem moet hij een operatie ondergaan bij Het Groot ZeeOrakel. De tocht hier naar toe is vol gevaren maar Florelief krijgt hulp van haar vriendjes de zeewezens.  Wanneer de jongen heimwee krijgt, gaan ze met een opgeknapt scheepswrak  op reis. Als onderpand moet Florelief haar hart afgeven aan het ZeeOrakel. Met een toverzalf en een magisch elixer kan de jongen dan naar huis. Maar wanneer het vollemaan is, moet hij het elixer opdrinken om weer zeewaardig te kunnen zijn.  De jongen vergeet Florelief die vergeefs op hem wacht.  Verdrietig keert ze  terug naar Het ZeeOrakel om haar hart weer op halen. Die weigert om het aan haar te geven. Als het haar eindelijk lukt, grijpt hij haar bij de keel. Hij wil haar stem gebruiken voor zijn eigen snode plan. Maar de stem valt op de grond en rolt weg naar een ver eiland. Een vogel ziet de stem aan voor een lekker hapje en kan nu prachtig zingen.
Ga naar de Blog

Door: Elisabeth Karstens
Het Lied van de Kikibi

Een zeemeermin gaat naar de zeeheks om een drenkeling te redden. Met magie opereert hij de jongen. Er moeten wel offers gebracht worden. Het zeepaardje, lantaarnvisje en andere zeewezens helpen mee. Op een scheepswrak beleven ze magische avonturen.

bij  BOL.com
of  BRUNA
NU KOPEN